Golf u moře - Grado, Resort Tenuta Primero - bungalov, možnost výhodné unlimited FEE / č.3011 - CK Turista

Golf u moře - Grado, Resort Tenuta Primero - bungalov, možnost výhodné unlimited FEE / č.3011

č. 3011

Golf u moře v severoitalském Gradu, kde můžete hrát golf takřka celoročně (snad je dobré vynechat období prosinec – únor). Krásné přímořské 18 jamkové golfové hřiště, velmi výhodné celodenní Green Fee a ubytování vedle golfového hřiště . Výborné podmínky pro předjarní golfový trénink…

4,5 - denní zájezd země: Itálie
bez dopravy bez stravy 30.03.2019 cena od: 2 680
Golf u moře v severoitalském Gradu, kde můžete hrát golf takřka celoročně (snad je dobré vynechat období prosinec – únor). Krásné přímořské 18 jamkové golfové hřiště, velmi výhodné celodenní Green Fee a ubytování vedle golfového hřiště. Výborné podmínky pro předjarní golfový trénink, i pro letní golfovou rekreaci s koupáním v moři a bazénech. Nejkrásnější je zde asi „babí léto“, ještě teplo, poměrně teplé moře a perfektní golf již bez veder. Bezproblémový dojezd autem (vezete si sebou vše co potřebujete), je to nejbližší (konkuruje mu jen chorvatský Golf Club Adriatic nedaleko Umagu) přímořské golfové hřiště (jen 630 km z Brna, 730 km z Prahy, 95% po dálnici).

Nádherný poloostrov Grado v severní Itálii nabízí přímořské lázeňské klima (navštěvovala jej již císařovna Sisi), romantiku starého města, ale také 18 jamkové mistrovské golfové hřiště (navíc jednoduchou 9 jamkovou akademii). Hřiště se nachází v klidné části Pineta a je obklopeno mořskými lagunami. Najdete zde množství vodních překážek (lahůdkou je ostrovní jamka č. 18) a velké (poměrně rychlé) greeny.

Vedle golfového hřiště (50 m přes silnici) se rozkládá prázdninový rekreační areál Tenuta Primero. Má vlastní dlouhou pláž (mimo velkého mola pro plavce je zde však moře velice mělké), bazény, tenisové kurty, stolní tenis, půjčovnu kol, windsurfing, šlapadla, několik restaurací, barů a vlastní menší supermarket. Doporučujeme tenis a kolečkové brusle. V komplexu je možno se ubytovat v osvědčených, pěkných bungalovech různé velikosti. Novinkou jsou v roce 2018 otevřené moderně zařízené zahradní chaty mezi přístavem a golfovým hřištěm. Bungalovy a chaty mají vybavenou kuchyňku. Nové chaty jsou otevřeny celoročně, stejně tak golfové hřiště s restaurací Al Casone. Cenově výhodné bungalovy se otevírají standardně v dubnu (v případě zájmu golfistů již v březnu), stejně jako samotný sportovně rekreační areál. Bazény jsou v provozu v závislosti na počasí, obvykle od 15. května do 15. září.

Ve vzdálenosti 5 km se rozkládá hlavní část letoviska Grado s romantickými uličkami, památkami, termálními lázněmi a menším termálním aguaparkem . Jen několik kilometrů dále je možno navštívit ruiny starověké Aguileie (Forum, bazilika, muzeum). Ve vzdálenosti kolem hodiny jízdy se nachází Terst, kouzelný zámek Miramare, čarokrásná jeskyně Grotta Gigante, letovisko Lignano a také dalších 5 golfových hřišť. Není problém navštívit Benátky.

Pěkné recenze na golf a rekreaci v Gradu vycházejí již několik let v časopise Golf.

GOLF AKCE CK TURISTA: pro naše zákazníky, kteří chtějí již koncem zimy a samozřejmě i v dalším období nabrat co nejlepší golfovou formu jsme zajistili „neomezené Fee“. Naši zákazníci, kteří zde přijedou s cílem se co nejvíce věnovat golfu, mohou hrát na místní osmnáctce denně 27 i 36 jamek bez příplatku na Fee!

Akce je výhodná také pro tréninková střediska mládeže a golfové kluby

18 jamkové hriště Golf Club GRADO (mapa hřiště)
Krásné 18 jamkové mistrovské golfové hřiště (par 72). V minulých letech se usilovně pracovalo na zvýšení jeho kvality. Hřiště v poslední době hostilo turnaje série Alps Tour a PGA Senior Tour. Množství vodních ploch a dvě zajímavé ostrovní jamky (především závěrečná 18) podporují prodej míčku v místním proshopu.
Komplex nabízí navíc veškeré potřebné zázemí a vynikající, rozsáhlé cvičné plochy (driving range, putting, chipping). Navíc je zde 9 jamková akademie.
Délka
muži: žlutá 5 746 m (CR 69,5, SR 123)
ženy: žervená 4 968 m (CR 70,8, SR 118)

9 jamková akademie na hřištii Grado (par 28)
Délka
muži: žlutá 1 952 m
ženy: červená 1 748 m
Hřiště Grado - fotogalerie ZDE

Ubytování

  • POLOHA: rekreační areál Tenuta Primero se rozkládá vedle golfového hřiště (50 m přes silnici).
  • VYBAVENÍ: vlastní dlouhá pláž, bazény, tenisové kurty, stolní tenis, půjčovnu kol, windsurfing, šlapadla, několik restaurací, barů a vlastní menší supermarket.
    v sezónu (cca červen-srpen) využití některých rekreačních zařízení komplexu (v mimosezónu omezeno).
  • UBYTOVÁNÍ: bungalovy
    *bungalov A: menší ložnice se 3 postelemi (1 patrová), obývací část s kuchyňským koutem, sat -TV, miniložnicí se dvěmi lůžky spojená s obývací části, sprcha, WC, topení, klimatizace, veranda.
    * bungalov B: 2 malé ložnice vždy se 2 postelemi, oddělený sedací kout (zde možné 2 přistýlky), větší kuchyňka s jídelní části, sat – TV, sprcha, WC, topení, klimatizace, veranda.
  • check in 15.00-19.00 // check out do 10.00
  • Stravování

    bez stravy

    Doprava

    Bez dopravy. Vzdálenost cca:
  • z Brna 630 km
  • z Prahy 730 km
  • z Ostravy 790 km
  • V CENĚ

    • Ubytování v areálu Tenuta Primero - bungalovy - délka dle výběru
    • Využití některých rekreačních zařízení v komplexu (v mimosezónu částečně omezeno: únor - květen, září - listopad)
    • Ložní prádlo, ručníky, topení, klimatizace
    • Pojištění CK proti úpadku
    • DPH

    CENA NEZAHRNUJE

    • Závěrečný úklid 40€/bungalov (platba na místě)
    • místní daň (platba na místě)
    • Snídaně, obědy, večeře: možno individuálně zakoupit na místě (restaurace Al Casone přímo na hřišti a další restaurace v rekreačním komplexu)
    • Vstup do termálních lázní v Gradu, vstupy do památek, jeskyně, pronájem kol, tenisových kurtů apod.
    • komplexní cestovní poj. včetně poj. storna (nepov. příplatek) - viz. nabídka CK

    PŘÍPLATKY

    • Unlimited green fee Grado (18-36 jamek) 7denní/ dospělý (příplatek: 5300 Kč)
    • Unlimited green fee Grado (18-36 jamek) 7denní/ junior do 17 let (příplatek: 2700 Kč)
    • Unlimited green fee Grado (18-36 jamek) 3denní/ dospělý (příplatek: 3200 Kč)
    • Unlimited green fee Grado (18-36 jamek) 3denní/ junior do 17 let (příplatek: 1700 Kč)

    SLEVY

    • sleva "stálý zákazník" pro plně platící osoby na pevném lůžku - viz. podmínky CK (pro přihlášené min. 1 měsíc před odjezdem)

    Další fotografie

    Turistické informace

    Výhody nabídky