Golf zdarma v Alpách - wellness hotel Johanneshof **** s bazénem / č.3711 - CK Turista

Golf zdarma v Alpách - wellness hotel Johanneshof **** s bazénem / č.3711

č. 3711

Velmi výhodný golfový pobyt Alpy – Bavorsko - Oberstaufen. Green fee zdarma na 5 golfových hřišť pro všechny ubytované hosty. Vynikající wellness hotel **** Johanneshof přímo na golfovém hřišti . Možnost hry i s HCP 54 (po dohodě). Zkrátka skvělá golfová dovolená . Populární hotel…

4,5 - denní zájezd země: Německo
bez dopravy snídaně 28.05.2022 cena od: 6 880
Velmi výhodný golfový pobyt Alpy – Bavorsko - Oberstaufen. Green fee zdarma na 5 golfových hřišť pro všechny ubytované hosty. Vynikající wellness hotel **** Johanneshof přímo na golfovém hřišti. Možnost hry i s HCP 54 (po dohodě). Zkrátka skvělá golfová dovolená. Populární hotel Johanneshof **** ležící v této známé turistické a lázeňské oblasti jižního Bavorska nabízí svým hostům hru na 5 okolních golfových hřištích zdarma (s místní kartou Oberstaufen Golf Plus). Hosté hotelu hrají golf skutečně zdarma (jedno Green fee na 18 jamek/den), ubytovaní golfisté na hru nic nepřiplácejí. Ubytovaní turisté , cykloturisté i rekreanti kteří golfu neholdují hradí stejnou cenu, jen si nádherný golf nezahrají (jejich škoda). Avšak golfisté, kteří nebydlí v hotelu platí za Fee cca 75€ (to již nic výhodného není). A nejen to, v ceně pobytu je turistická karta Oberstaufen PLUSposkytující bezplatně využívání lanovek, bazénů, návštěvu muzeí a dalších turistických atraktivit.

Tento golfový ráj leží na sluneční terase, pod výběžky Alp v jižním Bavorsku. Jen 30 km východně se nachází Bodamské jezero a Švýcarsko. Na jihu se zvedají čarokrásné Allgauské Alpy (výškou a rozlohou prakticky kopírují Vysoké Tatry). Na východě ve vzdálenosti 80 km leží nejkrásnější pohádkový zámek, světoznámý Neuschwanstein.

Golf zdarma se zde hraje na místním 18 jamkovém hřišti (s 9 jamkovou akademii) přímo v Oberstaufenu, dále na 27 jamkovém kopcovitém hřišti v cca 35 km vzdáleném Wiggensbachu, 18 jamkovém hřišti resortu Memmingen (leží již skoro v nížině, za golfově příznivých zim se zde hraje takřka celoročně), 9 jamkovém „zámeckém“ hřišti Golf Park Lenzfried a nové devítce v 15 minut vzdáleném Scheideggu. Všechny 3 větší golfové hřiště patří mezi standardní (nejsou to extra luxusní resorty), devítky jsou pak odpočinkovou, spíše romantickou záležitostí s výhledy na Allgauské Alpy. Pokud Vám tyto areály nestačí, případně chcete zahrát odpoledne 2. rundu, můžete využít 30% slevu na Green fee platnou na dalších hřištích v blízkém okolí.
Veškeré náležitosti, především objednávání TeeTime na hřiště mimo Oberstaufen se vyřizují v recepci Golf klubu Oberstaufen. Pokud má golfista zájem hrát na těchto „cizích“ hřištích, zajistí mu v Oberstaufenu TeeTime a vydají bezplatný voucher na Fee. Přímo na „mateřské“ hřiště Oberstaufen se TeeTime neobjednávají. Hra je zde zdarma, ale přesný startovní čas objednat nelze. Hraje se dle pořadí příchodu na hřiště.

18 jamkové hřiště Oberstaufen
Golfové centrum Oberstaufen se nachází na krásné slunné terase na okraji městečka. V areálu je 18-ti jamkové hřiště (par 66) a veřejné 9-ti jamkové hřiště. Navíc velkorysé tréninkové zázemí s driving range, putting greenem, chipping greenem a pískovými bunkry (tyto plochy leží přímo u hotelu). Využití těchto tréninkových ploch je zdarma. Požadován HCP 45 (přes víkend 36).Hosté místních hotelů mohou hrát i s HCP 54 (vždy nutný průkaz golfové federace).

Délka:

Muži

CR 62,4, SR 114

Ženy

CR 62,7,  SR 112



27 jamkové hřiště Waldegg-Wiggensbach
Náročné horské 27 jamkové mistrovké golfové hřiště. Najdete zde nejvýše položené odpaliště v Německu (1.011 m), ferveje obklopené lesy, stálé výhledy na Allgauské Alpy. Za jasného počasí tvoří zdejší kulisu kouzelné scenérie od švýcarských Alp po Berchtesgaden. Hřiště je fyzicky náročné, převýšení během hry dosahuje 300m. Veškeré potřebné zázemí (driving range, putting, chipping).

Délka:

muži

bílá 5.373 m

CR 70,4 SR 128

ženy

červená 4.800 m

CR 72,1 SR 1231

Příklad: kurs jamky 10 – 27 (par 70)



18 jamkové hřiště klubu Memmingen
Krásné 18-ti jamkové hřiště (par 72) se nachází v podhůří Allgauských Alp. Celkově má hřiště plochý ráz s vyjímkou jamek 14 a 15, odkud je velkolepý výhled na Alpy. Keře a řady stromů doplňují přírodní ráz tohoto hřiště. Také zde je samozřejmostí driving, putting a chipping.

9 jakové hřiště Schlossgut Lenzfiried
Nenáročné menší golfové hřiště (par 68) otevřené v roce 2009. Leží v údolí vedle města Kempten, přesto s krásnými výhledy na Alpy. Nově upravené cvičné plochy.

Délka:

Muži

žlutá 5.320 m

CR 68,9, SR 124

Ženy

červená 4.674 m

CR 70,1, SR 114



9 jamkové golfové hřiště - Scheidegg
Nové menší hřiště vzdálené cca 15 minut od Oberstaufenu. Ideální k návštěve při výletu na Bodamské jezero (leží při cestě).

Navíc 20 - 30% sleva na dalších golfových hřištích v blízkém okolí. Doporučujeme především jen 5 minut vzdálené, kouzelné Alpské golfové hřiště Steibis (18 jamek, par 70).

  • INFORTMACE: S TURISTICKOU KARTOU OBERTAUFEN VYUŽÍVÁTE ZDARMA:
  • > LANOVKY (1x denně jízda nahoru a dolů vybranou lanovkou)
    * Hochgratbahn – výjezd na téměř 1800 m, výhledy na Zugspitze
    * Imbergbahn – vyhlídka na Alpy
    * Hündlebahn - včetně bezplatné jízdy na letní sáňkařské dráze (1x za hodinu)
    > Vodní centrum, aquapark Aquaria (zdarma v den, kdy nebyly využity lanovky a elektrokola). Koupání a wellness potěšení za každého počasí - venkovní bazén, sportovní bazén, vnitřní bazény, 100 m dlouhý tobogán, sauny aj.
    > Při pobytu do 5 nocí 1x za pobyt jednodenní půjčení elektrokol zdarma (zdarma v den, kdy nebyly využity lanovky ani aquapark), od 6 nocí 2x.
    > Volný vstup do bazénu Thalkirchdorf
    > Minigolf v Oberstaufenu
    > Volný vstup do 2 muzeí
    > Místní autobusová doprava

    Ubytování

  • POLOHA: Golf hotel**** Johanneshof je romantický, krásný rodinný hotel ležící 100 m od golfového hřiště Oberstaufen. Driving, putting a chipping jen 40 m od vchodu. Nově zrekonstruovaný hotel s jedinečnou atmosférou je postaven v oáze klidu, 15 minut chůze od centra lázeňského a turistického střediska Oberstaufen. Je obklopen loukami s golfovým hřištěm, nad kterým se zdvíhají čarokrásné výběžky Allgauských Alp.
  • VYBAVENÍ: recepce, místnost s krbem, jídelna, kavárna, zimní zahrada, menší krytý bazén s hydromasážemi a protiproudem, krásná sauna, parní lázen, parkoviště. Je zde nabízena kosmetika, masáže, lázeňské procedury.
  • POKOJE: v roce 2017 zrekonstruovaná pokoje vybavené v alpském stylu.
    > Jednolůžkový pokoj (cca 19 m²): sprcha/WC, 140 cm široká pohodlná postel, plochá TV, sejf, minibar, telefon, WIFI, balkón
    > Dvoulůžkový pokoj Econom (cca 20 m²): bez možnosti přistýlky, sprcha/WC, plochá TV, sejf, minibar, telefon, WIFI, balkón
    > Dvoulůžkový pokoj Komfort (cca 32 m²): možnost přistýlky, větší pokoj s balkónem, sprchou a WC, plochou TV, křesly nebo sedačkou, telefonem, minibarem, sejfem, WIFI
    > Pokoj DeLuxe (cca 38 m²): možnost přistýlky, krásný, velký pokoj, jižně a západně orientovaný, sprcha, oddělené WC, sedačka, balkón, plochá TV, sejf, WIFI, minibar, možná přistýlka
  • Check in od 14.00 hod. / Check out 11.00 hod.
  • Stravování

    snídaně v ceně: formou bohatého bufetu s koutkem zdravé výživy.
    (Večeřet možno individuálně v restauraci "am Silberbühl" vedle golfového hřiště, případně v krásném hotelu Engel ***** (vzdáleném 50 m), nebo v mnoha restauracích romantických lázní Oberstaufen.)

    Doprava

    Bez dopravy. Vzdálenost cca:
  • z Brna 750 km
  • z Prahy 550 km
  • z Ostravy 920 m
  • Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

    V CENĚ

    • Ubytování se snídaní - délka dle výběru
    • Golf karta Oberstaufen Plus (denně 1 green fee, počet nocí = počet fee)
    • Turistická karta
    • sauna, bazén, wellness a další vybavení hotelu (dle provozní doby hotelu)
    • WIFI
    • Zapůjčení rekreaních hotelových kol (po domluvě)
    • DPH
    • * je třeba dodržovat místní aktuální epidemiologická nařízení, v rámci nichž může dojít k určitým změnám, omezením

    CENA NEZAHRNUJE

    • Lázeňská taxa: cca 2,8 €/osoba/den, 1,4€/dítě /den (splatná na místě)
    • pes (bez stravy) 10€/noc
    • komplexní cestovní poj. včetně poj. storna a připoj. na covid-19 (nepov. příplatek) - viz. nabídka CK
    • Zdravotní doklady, testy aj. v případu aktuálního požadavku pro vstup do země a při návratu dle našeho MZV a úřadů navštěvované země. Tyto „budoucí“ možné náležitosti nejsou součásti ceny zájezdu/pobytu. Jejich zajištění a úhrada bude na účastníkovi.

    SLEVY

    • Dítě do 3 let na přistýlce (3.,4./ se 2 dospělými) = zdarma
    • Sleva "stálý zákazník" pro plně platící osoby na pevném lůžku při přihlášení min. 1 měsíc před odjezdem (mimo akční pobyty, mimo first minute) - viz. podmínky CK
    Podrobnosti „Jak objednat“        termín možno přizpůsobit
    Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

    Vysvětlivky

    • ECO: Osoba v 2L pokoji ECONOM (bez možnosti přistýlky) / os.
    • KOM: Osoba v 2-lůžkovém pokoji KOMFORT (možnost přistýlky) / os.
    • D-Lux: Osoba v 2-lůžkovém pokoji DeLuxe (možnost přistýlky) / os.
    • 1L: Osoba v 1-lůžkovém pokoji
    • D-11: Dítě do 11 let na přistýlce (3.,4./se 2 dospělými) / os.
    • D-15: Dítě do 15 let na přistýlce (3.,4./se 2 dospělýmii) / os.
    • PŘ-3.: osoba na přistýlce (3.) / os.

    Další fotografie

    Turistické informace

    Výhody nabídky