Golf s wellness Moravské Toplice - luxusní hotel***** Livada Prestige, unlimited golf v ceně /č.3248 - CK Turista

Golf s wellness Moravské Toplice - luxusní hotel***** Livada Prestige, unlimited golf v ceně /č.3248

č. 3248

Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé golfové hřiště Livada, krásný termální aquapark se skutečně léčivou vodou, ultraluxusní ubytování a neomezený unlimited golf. Golf a termály v krásném lázeňském komplexu Terme 3000 . Díky výborné poloze…

6 - denní zájezd země: Slovinsko
bez dopravy polopenze 08.08.2020 cena od: 9 380
Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé golfové hřiště Livada, krásný termální aquapark se skutečně léčivou vodou, ultraluxusní ubytování a neomezený unlimited golf. Golf a termály v krásném lázeňském komplexu Terme 3000. Díky výborné poloze v jižní části Panonské nížiny jsou zde výtečné golfové podmínky od začátku jara do pozdního podzimu. Vzhledem k „blízkosti“ resortu (z Brna cca 340 km, z Prahy 540 km) jsou zde populární také kratší golfové pobyty, navíc za výhodné ceny. Je možno v klidu přijet již kolem 14 hodiny, dokoupit zvýhodněné Fee a ještě si pohodlně zahrát (nebo se dokonce již od 11. hodiny koupat). Stejně tak se nabízí možnost v den odjezdu hrát na hřišti Livada, případně navštívit krásné, mírně kopcovité 18 jamkové hřiště v nedalekých rakouských lázních Klöch (leží prakticky na trase do ČR a je zde 20% sleva pro hosty hotelů Terme 3000 – Fee za cca 48€). Velmi mírně zvlněné okolí ocení také cykloturisté, léčivou vodu golfisté i turisté.

Slovinské lázeňské a golfové středisko Moravske Toplice je fascinující. Nový areál Terme 3000 nabízí 20 bazénů, peřeje, skokanský areál, obrovské tobogány (170 m, 140 m a světová atrakce „loping“) vedoucí s 22 m vysoké věže, termální bazény s protiproudem, perličkové masážní bazény a další atraktivity. V roce 2017 byl termální areál rekonstruován, dnes je ještě úžasnější. Samozřejmostí jsou kryté bazény, sauny, tenisové kurty, dětská hřiště aj.

Sousední louky a park jsou rájem golfistů. Nachází se zde moderní 18 jamkové golfové hřiště otevřené roku 2005. V rámci extrazvýhodněných golfových balíčků zde golfista paradoxně platí jen mírně vyšší cenu než „obyčejný“ rekreant, ale v této ceně je unlimited Green Fee na mistrovské 18 jamkové hřiště.

18 jamkové hřiště Golf Livada
Nádherné mistrovké 18 jamkové golfové hřiště (par 72) s množstvím vodních překážek a parkovou úpravou. Jamka č. 9 o délce takřka 600 m je nejdelším 5 parem Slovinska. Nabízí veškeré potřebné zázemí (driving range, putting, chipping). Vizitkou hřiště je také skutečnost, že se zde v létě 2017 a 2018 konalo mezinárodní mistrovství Slovinska.

Délka:

muži

bílá: 6.236 m (CR 72.2, SR 121)

žlutá: 5.934 m (CR 70.7, SR 118)

ženy

černá 5.604 m (CR 74.5, SR 124)

červená: 5.297 m (CR 72.6, SR 120)

Score card Livada

Birdie card Livada

Ceník FEE mimo golfový balíček



Speciální golfová akce Birdie (golf extra výhodně):
Tato mimořádná specialita nabízí nadmíru luxusní ubytování s vynikající polopenzí, koupání v množství bazénů a neomezený vstup do nově zmodernizovaných termálních lázní a termálního aquaparku TERME 3000.
Pro hosty CK TURISTA neomezený unlimited golf na místním mistrovském hřišti za cca třetinovou cenu standardního Fee. Nutná je vždy rezervace TeeTime.

AKCE BIRDIE:
* Ubytování v luxusním dvoulůžkovém pokoji
* Neomezené (unlimited) Green fee na mistrovské hřiště Livada - počet * Fee odpovídá počtu nocí (nutná rezervace Tee Time)
* speciální termální „černá voda“ přímo v pokojové vaně (neplatí pro jednolůžkové pokoje)
* Neomezené využívání hotelových bazénů (také v den odjezdu)
* Neomezené využívání obřího termálního aquaparku Terme 3000
* Volný vstup do excelentního hotelového saunového světa
* Volný vstup do fitness centra
* Speciální hotelové župany a osušky do wellness
* Možnost využití hotelových bazénů i v den příjezdu (již od 11. hodiny) a také odpoledne v den odjezdu (výborné po ranním golfu)
* WIFI
* Klimatizace
* Parkování v garážích hotelu (omezený počet míst), nebo hotelovém venkovním parkovišti

Ubytování

Superlux wellness hotel Livada Prestige ***** je nejluxusnější hotel v rezortu. 122 mimořádně luxusních pokojů a apartmánů s klimatizací, WIFI, vanou, satelitní TV, minibarem, tresorem. Nepřeberný výběr lázeňských a rekreačních zařízení, šest vnitřních a venkovních bazénů, wellness, fitness, recepce, několik barů a restaurací, piano bar. Pro hosty neomezený přístup na všechny bazény v hotelu a aguaparku TERME 3000. Golfový klub, golf shop, a další nezbytné vybavení pro golfisty.
Hotel je mimořádně atraktivní, využívaný význačnými hosty. Tréninkový kemp zde měli například fotbaliste Chelsea.
  • Pokoje: 122 luxusních pokojů, vybavených vanou (možno zvolit normální, a také černou minerální vodu), WC, klimatizací, sejfem, fénem, satelitní TV, WIFI, minibarem.
    > dvoulůžkový pokoj: elegantní pokoje, pohodlné (cca 33 m2) dvoulůžkové pokoje (některé s možností jedné přistýlky). Vybaveny dvoulůžkem o šířce 180 cm, nebo oddělenými lůžky o šířce 90 cm. Je zde koupelna s vanou (možnost napouštění termální černé vody i standardní vody), sprcha, WC, psací stůl, pohovka, klimatizace, sejf, fén, satelitní TV, WIFI, minibar, balkón.
    > pokoje Econom: (cca 26 m2): útulné pokoje (se zvýhodněnou cenou) označované jako 1 – 2 lůžkové. Vybaveny manželskou postelí o šířce 150 cm, masážní sprchou (bez vany), WC, klimatizací, sejfem, fénem, sat TV, WIFI, minibarem a balkonem s výhledem do parku (na sever).
  • Check-in 15.00-18.00 / Check-out do 11.00

  • Stravování

    polopenze:
  • snídaně formou mimořádně bohatého bufetu
  • večeře bufetová (regionální i mezinárodní kuchyně), navíc salátový, sýrový a zákuskový bufet
  • Informace z 15.6.2020: V restauraci existují nová pravidla pro vzdálenost 1,5 m, některá jídla jsou buffetová, jiná jsou servírována.

    Doprava

    Bez dopravy. Vzdálenost cca:
  • z Brna 340 km
  • z Prahy 540 km
  • z Ostravy 610 km
  • V CENĚ

    • Ubytování - délka dle výběru
    • Polopenze
    • Neomezený unlimited golf: počet Fee odpovídá počtu nocí (nutno rezervovat Tee Time - závisí na obsazenosti a stavu hřiště, nelze zaručit každý den 36 jamek) / 1.hra je den následující po příjezdu
    • během pobytu volný vstup do kryté i otevřené části termálního aquaparku Terme 3000
    • vstup do hotelových krytých bazénů a saun
    • Pojištění CK proti úpadku
    • DPH
    • Informace z 15.6.2020: Sauny a bazény s černou vodou jsou až do odvolání uzavřeny. Černá voda je zcela přírodní, a proto ji nelze dezinfikovat. Je to na omezení národního zdravotnického ústavu, ten rozhodne o otevření.

    CENA NEZAHRNUJE

    • Turistická taxa cca 2€/os./noc, registrační poplatek 1€/os./pobyt (splatné na místě)
    • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna (nepov. příplatek) - viz. nabídka CK

    PŘÍPLATKY

    • Víkendový příplatek (Pá-Ne)/noc/os. (příplatek: 150 Kč)

    SLEVY

    • Sleva pro nehrající golf /noc (sleva: -200 Kč)
    Podrobnosti „Jak objednat“        termín možno přizpůsobit

    Další fotografie

    Turistické informace

    Výhody nabídky