Dolomity - Val di Fiemme, Le Plejadi *** apartmány / č.2011 - CK Turista

Dolomity - Val di Fiemme, Le Plejadi *** apartmány / č.2011

č. 2011

Val di Fiemme jako jedno z nejnavštěvovanějších lyžařských středisek z celé Itálie nabízí úžasné lyžování v Dolomitech . Najdete zde sluníčko, široké sjezdovky, nepředražené služby, více než 140 km sjezdovek různých stupňů obtížnosti a dále se skipasem Dolomiti Superski také možnost…

8 - denní zájezd země: Itálie
bez dopravy bez stravy 01.01.0001 cena od: 0
Val di Fiemme jako jedno z nejnavštěvovanějších lyžařských středisek z celé Itálie nabízí úžasné lyžování v Dolomitech. Najdete zde sluníčko, široké sjezdovky, nepředražené služby, více než 140 km sjezdovek různých stupňů obtížnosti a dále se skipasem Dolomiti Superski také možnost lyžování v ostatních dolomitských lyžařských střediscích (např. na slavném okruhu Sella Ronda, dostupná je také Val Gardena). Jednoduše skvělá dovolená v Dolomitech. Ve Fiemme se nachází pět lyžařských areálů. Na jednoduchých, maximálně středně těžkých carvingových svazích se dá strávit ideální rodinná dovolená. Sportovci si můžou užít zdaleka nejčernější příkré sjezdovky střediska – 6 km dlouhé sjezdovky Olympia v Alpe Cermis, a v Alpe Lusia zase severních svahů jinak slunečného pohodového areálu. Mimořádnou sněhovou jistotu mají vysokohorské sjezdovky v Passo Rolle. Nabízí téměř v každém areálu nejmodernější lanovky a takřka kompletní pokrytí lyžařských terénů výkonným systémem umělého zasněžování.
Velkou výhodou pro automobilisty je skutečnost, že mimo posledních 20 km vede jejich příjezdová cesta stále po dálnici.

DOPORUČENÍ CK: ve Val di Fiemme si můžete pořídit více druhů skipasů
I. > SKIPAS VALD DI FIEMME - OBEREGGEN nabízí na cca 140 km sjezdových tratí (11% černých tratí, 45% červených tratí a 44% modrých tratí). Hodně tratí je uměle zasněžováno. Sněhové podmínky jsou takto zajištěny od prosince do dubna. Se skipassem s min. platností 4 dnů získáte navíc zdarma:
- možnost využít skibusové dopravy v regionu
- přístup do krytého plaveckého bazénu v Cavalese (14.00 - 22.00h, sobota a úterý - zavřeno)
- přístup na zimní stadion (15.00 - 17.00h a 21.00 - 23.00h)
II. > DOLOMITI SUPERSKI je známý skipas umožňující lyžování na více než 1 200 km sjezdovek. Je atraktivní (také mnohem dražší), ale jeho využití je diskutabilní (spíše nemožné).
III. > VAL DI FIEMME + DOLOMITI SUPERSKI = vynikající kombinace skipasů umožňují stálé lyžování v oblasti Val di Fiemme a 1 – 2 dny v celé oblasti Superski. Hodí se tedy například pro návštěvu známé lyžařské houpačky Sella Ronda s průjezdem světoznámým střediskem Val Gardena (nástupní místo Campittelo je vzdáleno z oblasti Fiemme cca 28 km po silnici nepřekonávající žádná vysokohorská sedla). Případně lze jednoduše navštívit blízké sousední areály Val di Fassa a Trevalli. Příplatek za skipas 5 + 1 (5 dnů Val di Fiemme a 1 den jako celodolomitský Superski) činní cca 9 euro a rozhodně se vyplatí. V případě skipasu 4 + 2 se příplatek pohybuje dle sezóny kolem 15 euro. Existují také skipasy 3 + 1 apod.. Doporučujeme prostudovat ceníky. Ti, kteří se chtějí rozjet po více kopcích tyto kombinované skipasy ocení a zároveň ušetří za zřejmě zbytečný Superski.

Skimapa - Val di Fiemme
Skimapa - Val di Fiemme - Ski Center Latemar
Skimapa - Sella Ronda

Ceny skipasů: VAL DI FIEMME - OBEREGGEN
Ceny skipasů: Kombinovaný VAL DI FIEMME + SUPERSKI
Ceny skipasů: DOLOMITI SUPERSKI

Ubytování

  • POLOHA: krásná , nová residence Le Plejadi se nachází na slunném místě (část Marco) ve vzdálenosti jen 1,5 km od centra lyžařského střediska Cavalese. Ideální pro lyžování ve Val di Fiemme a dalších areálech Dolomiti Superski. V Cavalese je lanovka na slavné Alpe Cermis, krytý bazén a kluziště. Residence je vzdálena jen 800 m od hlavní lanovky. Zastávka skibusu vedle residence.
  • Apartmány: všechny jsou moderně zařízené, s vybavenou kuchyňkou včetně myčky nádobí atd.
    > BILOCALE pro 2 osoby: obytná místnost s malou kuchyňkou, sat TV, ložnice s dvoulůžkem, sprcha/WC, balkón.
    > BILOCALE pro 4 osoby : obytná místnost doplněná rozkládacím dvougaučem a kuchyní, sat TV, ložnice s manželskou postelí, sprcha / WC, balkón.
    > TRILOCALE pro až 6 osob: obytná místnost doplněná rozkládacím dvougaučem (nebo 2 křesla) a kuchyní, sat TV, ložnice s dvěma lůžky, ložnice s manželskou posteli, sprcha/WC, balkón
    > QUADRILOCALE pro až 8 osob: obytná místnost doplněná rozkládacím dvougaučem (nebo 2 křesla) a kuchyní, sat TV, ložnice se dvěma lůžky, 2 ložnice s manželskou posteli, 2x sprcha/WC, balkón
  • příjezdy a odjezdy: příjezd 16,00 - 19,00, odjezd 8.00 – 10.00.

  • Stravování

    bez stravy

    Doprava

    Bez dopravy. Vzdálenost cca:
  • z Brna 710 km
  • z Prahy 680 km
  • z Ostravy 880 km
  • V CENĚ

    • ubytování v apartmánu
    • Spotřeba energií, topení, vody
    • Garáž - 1 auto na apartmán
    • Pojištění CK proti úpadku
    • DPH

    CENA NEZAHRNUJE

    • Skipas (zajištění a platba na místě)
    • Závěrečný úklid: 50€/Bilo, 65€/Trilo, 75€/Qadrilo (kuchyňský kout uklízí klient)
    • Povlečení, ručníky - na vyžádání lze objednat za 12€/osoba
    • Vratná kauce (složená na místě) 200€/apartmán
    • Místní taxa splatná na místě
    • komplexní cestovní poj. včetně poj. storna (nepov. příplatek) - viz. nabídka CK

    Další fotografie

    Turistické informace

    Výhody nabídky