Golf a wellness Bled - hotel Savica ***, wellness v ceně, děti zdarma / č.3231 - CK Turista

Golf a wellness Bled - hotel Savica ***, wellness v ceně, děti zdarma / č.3231

č. 3231

Děti do 11 let zdarma Skvělé golfové hřiště , kouzelné Julské Alpy , čarokrásné jezero Bled a skvělý golf s wellness . Výborné 3 a 4 hvězdičkové hotely (Savica, Park, Golf) s bazény a wellness , vynikající stravování. To nejlepší prostředí pro golfisty, turisty i rekreanty. Úžasná…

4 - denní zájezd země: Slovinsko
vlastní polopenze 09.08.2017 cena od: 9 880
Děti do 11 let zdarma
Skvělé golfové hřiště, kouzelné Julské Alpy, čarokrásné jezero Bled a skvělý golf s wellness. Výborné 3 a 4 hvězdičkové hotely (Savica, Park, Golf) s bazény a wellness, vynikající stravování. To nejlepší prostředí pro golfisty, turisty i rekreanty. Úžasná golfová dovolená za zajímavou cenu. Najdete zde nejen golf v Alpách, ale také golf a termály.

Samotné letovisko Bled a okolní hotely s termálními centry přitahují přes rok golfisty, turisty, cykloturisty i lyžaře. Je obklopeno nádhernými štíty Alp. Zároveň jezero leží v poměrně malé nadmořské výšce v nejjižnější části Alp (z okolních štítu již zahlédnete Jadran), což prodlužuje golfovou sezónu na období od dubna do října. Bled je také lázeňským centrem. Léčivé vlastnosti termální vody z Bledu jsou známy od roku 1818. Příznivě působí na pohybové ústrojí, pomáhají od bolesti kloubů (golfisté využívající neomezeného golfu toto jistě náležitě ocení) a navíc mají léčivé účinky na pokožku. Pokud se toto výborné ubytování s možností lázeňské relaxace spojíte s golfem na obou místních hřištích (případně dalších okolních), užijete si svou dovolenou dvojnásobně.

Golfisté zde najdou kouzelné mistrovské „královské“ golfové hřiště založené na podnět jugoslávského krále roku 1937. Již tehdy (dnes opět) bylo hodnoceno jako jedno z nejkrásnějších v Evropě. Po válce zpustlo, plně obnoveno bylo roku 1972 pod vedením golfového architekta Donalda Harradina. V roce 1992 přibylo 9 jamkové hřiště zvané Jezerní. Dnes je možno díky adriatické golfové kartě kombinovat hru na mnoha hřištích v okolí. V okruhu cca 50 km najdete dalších 6 dobře dostupných golfových hřišť v Rakousku, Itálii a Slovinsku.
Hřiště na Bledu jsou proslulé a tudíž patřičně drahé. Fee stojí 2.200 Kč (80). S golfovou kartou rozhodně ušetříte.

NOVÁ ADRIATICKÁ KORUTANSKÁ GOLFOVÁ KARTA
Nová, vylepšená golfová karta podstatně zvýhodňuje zájezdy pro golfisty. Alpe–Adria-Golf Card dle typu umožňuje 3, 4, nebo 5 her (Greenfee) na korutansko-adriatických hřištích. V minulosti platila jen v Korutanech, nyní nově také v Itálii a Slovinsku. Může být využita také o víkendech, kdy je Fee pro „obyčejné“ golfisty bez karty podstatně dražší. Další výhodou je platnost (možnost využití Fee) karty až do podzimu následujícího roku. Pokud by Vás tedy ve slunných Korutanech náhodou zastihlo „negolfové“ počasí, případně zdravotní indispozice, o Green Fee nepřijdete. Můžete se s nevyčerpanou golfovou kartou do Korutan a okolí (s CK TURISTA, nebo individuálně) vrátit později. Karta je elektronická, platí se za ní vratná kauce (kauci Vám vrátí na hřišti po poslední hře). Hřiště na Bledu jsou proslulé a tudíž patřičně drahé. Standardní Fee stojí cca 2200 Kč (80€ - i více). S golfovou kartou rozhodně ušetříte.

SEZNAM GOLFOVÝCH HŘIŠŤ, NA KTERÝCH PLATÍ ADRIATICKÁ GOLFOVÁ KARTA

Červeně jsou označena hřiště ve vzdálenosti do cca 50 minut jízdy:

Korutany

1. Kärnten Golf Club Dellech                          

2. Golfclub Nassfeld Golf

3. Golfanlage Millstätter See

4. Golfanlage Kaiserburg Bad Kleinkirchheim

5. Alpe-Adria Golf Schloss Finkenstein

6. Leading Golf Course Velden Köstenberg

7. Golfanlage Moosburg Pörtschach

8. Leading Golf Course Klagenfurt Seltenheim

9. Jacques Lemans Golfclub St. Veit Längsee

10. Golfclub Klopeinersee/Südkärnten

Itálie

11. Golf Club Tarvisio

12. Golf Club Grado (vedle jadranské pláže, krásný den s golfem u moře)

13. Golf Club Lignano (u moře)

Slovinsko

14. Golf Ptuj

15. Golf Bled (pohádkové hřiště v Julských Alpách)

16. Golf Ljubljana Arboretum

17. Golf Livada – Terme 3000

18. Golf Otočec

19. Golf Bovec

20. Golf Lipica 



18 jamkové hřiště King´s Golf Course

Délka:

Muži

Bílá

6.256

Žlutá

5.856

Ženy

Černá

5.636

červená

5.332


Fantastické mistrovké 18 jamkové golfové hřiště (par 73) zasazené mezi alpské štíty a jezero Bled. Najdete zde části s parkovou úpravou, jsou zde také ferveje obklopené lesy. Nabízí veškeré potřebné zázemí (driving range, putting, chipping). Zvýhodněné ceny Fee pro děti a studenty (cca 35€).

9-jamkové hřiště Lake Golf Course

Délka:

Muži

Bílá

6.094

Žlutá

5.650

Ženy

Černá

5.304

červená

5.044


Nádherné, v roce 1992 založené 9 jamkové hřiště (par 72) se třemi vodními překážkami a 17 bankry. Leží vedle „královské“ osmnáctky. Připravuje se rozšíření na 18 jamek.

18 jamkové hřiště, zámecké golfové hřiště Alpe-Adria Golf Schloss Finkenstein (mapa, info a foto hřiště zde)
Krásné golfové hřiště (par 72) nedaleko kouzelného jezera Faaker See, s fantastickými výhledy na rozeklané štíty Karavanek a impozantní Mittagskogel. Větší část se rozkládá na loukách v okolí zámku, poslední jamky jsou “lesní“ výzvou. Je zde veškeré potřebné zázemí (driving range, putting, chipping).

Ubytování

  • POLOHA: hotel*** Savica je nově rekonstruovaný hotel ležící poblíž kouzelného jezera Bled, vedle (jen 50 m) luxusního hotelu**** Golf, ve kterém najdete nádherné wellness centrum Ziva. Hotel nabízí velmi dobré ubytování pro jednotlivce a také výborné podmínky pro rodiny s dětmi.
  • VYBAVENÍ: v hotelu najdete jídelnu, ve které se podávají snídaně, menší aperitiv bar, hrací místnost a prostory pro děti, vstupní halu, parkoviště. Vedle hotelu tenisové kurty (za poplatek).
    Hoteloví hosté mají 3 hodiny denně zdarma vstup do wellness centra Ziva (bazénový komplex, voda 30° C) ve vedlejším hotelu**** Golf. Je zde termální bazén propojený s celoročním venkovním bazénem (s výhledem na jezero a hrad), tobogán, dětský bazén, vířivky, saunové centru<>m, jacuzzi na terase, relaxační prostory.
  • POKOJE:
    >> dvoulůžkový pokoj (s možností jedné přistýlky): sprch/WC, kabelová TV, kab. přípojka na internet, tresor, minibar, balkón.
    >> větší rodinný pokoj (velmi výhodný pro rodiny s dětmi do 12 let, pro minimálně 4 osoby, maximálně 5 osob): tvoří 2 propojené standardní dvoulůžkové pokoje se společnou předsíňkou. V každém pokoji sprcha/WC, kabelová TV, kab. přípojka na internet, tresor, minibar, balkón.
  • Stravování

    Polopenze:
  • snídaně formou bufetu v jídelně hotelu Savica
  • večeře formou bohatého bufetu ve velké restauraci hotelu**** Golf (v tomto hotelu naleznou zájemci další restaurace a bar)
  • Doprava

    Bez dopravy. Vzdálenost cca:
  • z Brna 410 km
  • z Prahy 600 km
  • V CENĚ

    • Ubytování s polopenzí (délka dle výběru)
    • Wellness centrum Ziva (3 hodiny denně)
    • Pojištění CK proti úpadku
    • DPH

    CENA NEZAHRNUJE

    • Turistická taxa 1,27 €/osoba/den (dítě do 16 let 0,64€/den), Registrační poplatek 1€/os. (splatnost na místě)
    • 1-lůžkový za příplatek na vyžádání
    • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna (nepov. příplatek) - viz. nabídka CK

    PŘÍPLATKY

    • Golfová karta Alpe-Aria-Golf Card /5Fee (příplatek: 7400 Kč)
    • Golfová karta Alpe-Aria-Golf Card /4Fee (příplatek: 6200 Kč)
    • Golfová karta Alpe-Aria-Golf Card /3Fee (příplatek: 4800 Kč)
    • Kauce na golfovou kartu (po odevzdání na hřišti bude vráceno 5 €) (příplatek: 140 Kč)

    SLEVY

    • Dítě do 11 let v rodinném pokoji (3.,4.lůžko) = zdarma
    • 5. osoba na přistýlce (5.) v rodinném pokoji = sleva 20%
    • Dítě do 11 let v 2L-pokoji na přistýlce (3.)= zdarma
    • Dítě do 11 let s 1 dospělým v 2L pokoji = sleva 30%
    • Osoba od 12 let v 2L pokoji na přistýlce (3.)= sleva 20%
    • Sleva "stálý zákazník" (viz. podmínky CK)
    Podrobnosti „Jak objednat“        termín možno přizpůsobit

    Další fotografie

    Turistické informace

    Výhody nabídky