AKCE: luxusní golf v Alpách - hotel**** Nassfeld, golf a lanovky v ceně / č.3674 - CK Turista

AKCE: luxusní golf v Alpách - hotel**** Nassfeld, golf a lanovky v ceně / č.3674

č. 3674

AKCE: GOLF V CENĚ Skvělá golfová dovolená v Alpách s ubytováním v luxusním hotelu Nassfeld **** na svazích tohoto pohádkového alpského střediska. V ceně pobytu luxusní ubytování s bohatou polopenzí, vstup do nádherného wellness centra , wifi a další služby. Pro hosty hotelu v ceně…

4 - denní zájezd země: Rakousko
bez dopravy polopenze 27.09.2017 cena od: 8 880
AKCE: GOLF V CENĚ
Skvělá golfová dovolená v Alpách s ubytováním v luxusním hotelu Nassfeld **** na svazích tohoto pohádkového alpského střediska. V ceně pobytu luxusní ubytování s bohatou polopenzí, vstup do nádherného wellness centra, wifi a další služby. Pro hosty hotelu v ceně Green Fee na výborné 18 jamkové mistrovské golfové hřiště Nassfeld, které spoluprojektoval a v roce 2009 osobně otevíral sám černý rytíř Gary Player. Dále zdarma karta na 3 vysokohorské lanovky v okolí, vstupy na okolní koupaliště, pláž kouzelného jezera Pressegger See, horský vláček Piccolo Expres, místní autobusy (do vzdálenosti cca 30 km), místní muzeum aj. Ideální podmínky pro nádhernou, turisticko – golfovou dovolenou, kde za všechny služby dohromady (ubytování, stravu, wellness, Green Fee, lanovky, program) zaplatíte výhodou paušální cenui.

Hotel se nachází ve výšce necelých 1500 m v části Sonnenalpe Nassfeld. Od hotelu vede lanovka do výšky 2000 m, další lanovky jsou poblíž. V okolí doslova neomezené množství turisticky dostupných štítů, horských sedel, turistických chat. Možnosti vyžití pro všechny, od rekreačních turistů, cyklistů, až po vyznavače horolezectví. A ve vzdálenosti 16 km údolní golfové hřiště "Nassfeld Golf" (paradoxně leží v úplné rovině) – pro zákazníky CK TURISTA zdarma. Pokud by Vám zůstal čas, můžete navštívit koupaliště, jezera, muzea (s turistickou kartou vše grátis) a soutěsky. A k tomu romantické večery ve výšce 1500 m pod čarokrásnými štíty Karnišských Alp.

GOLFOVÝ PROGRAM:
Doporučujeme dopoledne a brzké odpoledne věnovat horám, lanovkám, vycházkám (hostům s dobrou fyzičkou alpským túrám) a koupání. Odpoledne pak vyrazit na golf. Okolní hory sice dosahují výšky takřka 2 ½ kilometru a vyznavačům vysokohorské turistiky dají zabrat, ale nejvyšší „kopec“ na golfovém hřišti měří maximálně 2 ½ metru a to jistě v pohodě zvládnete. Večer po golfu pak prožijete ve svém romantickém „orlím hnízdě“, v krásném hotelu Nassfeld pod vrcholky Alp. Samozřejmě golfisté s vyššími, sportovními cíli mohou na golfovém hřišti strávit mnohem více času. Lze využít skutečně výtečných tréninkových možností (rozsáhlý driving range, velký putting, chipping s několika cvičnými jamkami a kdo rád písek, nalezne své bunkry). Pro úplné začátečníky je zde navíc kvalitní 6 jamková akademie (na mistrovském hřišti obvykle vyžadován HCP 45). Standardní cena „obyčejného“ Fee na mistrovské hřiště je 68€, pro Vás 0.

KLIMA V KORUTANECH
Korutany mají příznivé klimatické podmínky umožňující hru a turistiku od jara do podzimu. Oblast je známa teplým a slunečným počasím, které ji vysloužilo název "rakouská Riviéra". Z hotelu Nassfeld je to pouze 130 km k Jaderskému moři! Vzhledem k okolním horám je zde možno i v létě většinou hrát za slušných podmínek, aniž by se golfista doslova upekl. Jen 30 km od hřiště dokonce najdete malý, nejjižnější rakouský ledovec.

18+6 JAMKOVÉ HŘIŠTĚ NASSFELD GOLF (mapa hřiště zde)
Překrásné nové golfové hřiště v Karnišských Alpách, vedle známého střediska Nassfeld projektoval a v roce 2009 osobně otevíral sám černý rytíř Gary Player. Hra pod úchvatnými vápencovými štíty Alp je nezapomenutelná. Golfisty láká svými 18 mistrovskými jamkami (par 72), začátečníci přivítají 6 jamkovou akademii. Velkou výzvou je ostrovní jamka č.7. Komplex nabízí navíc veškeré potřebné zázemí a vynikající, rozsáhlé cvičné plochy (driving range, putting, chipping). Info a foto k hřišti Nassfeld golf: ZDE

Délka:

muži

5.641 - 6.460 m (dle odpaliště)

ženy

5.074 - 5.382 m (dle odpaliště)



V ceně pobytu:
. welcome drink
. snídaně formou bohatého bufetu včetně koutu zdravé výživy, domácí džemy, ovoce atd.
. večeře: 4-chodové večeře s různými předkrmy a saláty, výběr ze 3 hlavních jídel (jedno vegetariánské)
. „wellness sada“ - župan, pantofle a ručníky do sauny
. volný vstup do nádherného wellness centra
. WIFI ve společných prostorech
. výborná turistická karta + Card Premium – lanovky, bazény, muzea, doprava aj. zdarma
. parkování
. Green Fee na mistrovské golfové hřiště Nassfeldgolf
. Zapůjčení horského kola, nebo oblíbeného elektrokola za zvýhodněnou cenu 10€/den
. Možnost zajištění zvýhodněného Fee na odjezdový den za speciální cenu 25€ (platba na místě)

Ubytování

  • POLOHA: krásný, rodinný wellness Hotel**** Nassfeld ležící v letovisku Sonnenalpe Nassfeld, ve výšce 1500 m pod čarokrásnými štíty Jižních vápencových Alp.
  • VYBAVENÍ:
    V hotelu najdete restauraci, bar, salónek s krbem, terasu, recepci a parkoviště. Součástí hotelu je krásné wellness centrum s finskou saunou, bio saunou, solnou parní lázní, infrakabinou a relaxační místností s krbem. Za poplatek masáže, sportovní masáže, antistresové masáže, speciální relaxace, soukromá sauna pro 2 osoby apod.
  • Příjezd do hotelu po 15 hodině. V případě pozdního příjezdu až po 18 hodině je třeba informovat recepci. Poslední den je nutno pokoj uvolnit do 11 hodiny.
  • POKOJE:
    * Standardní pokoj Enzian: dvoulůžkový, bez možností přistýlky): 26m², manželská postel, menší posezení, balkon, satelitní TV, trezor, lednička, sprchový kout, WC.
    * Pokoj Alpenrose: 32m², je vybaven manželskou postelí, posezením s rozkládacím gaučem nebo rozkládací pohovkou, balkonem, satelitní TV, rádiem, trezorem, lednicí, sprchovým koutem, WC
    * Studio Edelweiss: 35m², manželská postel, pohodlné posezení s rozkládací pohovkou nebo válendou, balkon, TV se satelitním příjmem, rádio, trezor, lednička, sprcha, WC

  • Stravování

    polopenze
  • snídaně formou bohatého bufetu včetně koutu zdravé výživy, domácí džemy, ovoce atd.
  • večeře: 4-chodové večeře s různými předkrmy a saláty, výběr ze 3 hlavních jídel (jedno vegetariánské)

  • Doprava

    Bez dopravy. Vzdálenost cca:
  • z Brna 510 km
  • z Prahy 550 km
  • V CENĚ

    • Ubytování s polopenzí - délka dle výběru
    • Volný vstup do wellness centra
    • Green Fee na mistrovské golfové hřiště Nassfeldgolf: 6 nocí = 5 Fee, 4 noci = 3 Fee, 3 noci = 2 Fee ((nutno rezervovat Tee Time – časy závisí na obsazenosti a stavu hřiště)
    • Karta: +Card Premium (lanovky, bazény, muzea, doprava místními autobusy aj.)
    • Wi-Fi ve společných prostorách
    • "Wellness sada" - župan, pantofle, ručníky do sauny (zapůjčení)
    • Parkování
    • Pojištění CK proti úpadku
    • DPH

    CENA NEZAHRNUJE

    • Lázeňská taxa 1,7€/den (platba na místě)
    • 1-lůžkový pokoj - na vyžádání za příplatek
    • Zapůjčení horského kola nebo elektrokola za zvýhodněnou cenu 10€/den
    • Možnost zajištění zvýhodněného Fee na odjezdový den za speciální cenu 25€ (platba na místě)
    • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna (nepov. příplatek) - viz. nabídka CK

    SLEVY

    • Dítě do 6 let (bez Fee) na přistýlce v pokoji Alpenrose nebo Edelweiss (3,4./se 2 dospělými) = zdarma
    Podrobnosti „Jak objednat“        termín možno přizpůsobit

    Výhody nabídky