Golf zdarma - Rakouská Šumava - hotel **** Bad Leonfelden s all inclusive, wellness v ceně / č.6473 - CK Turista

Golf zdarma - Rakouská Šumava - hotel **** Bad Leonfelden s all inclusive, wellness v ceně / č.6473

č. 6473

Luxusní golfová dovolená v Rakousku s all inclusive ubytováním v honosném wellness hotelu**** superior Falkensteiner Genuss pro dospělé (jen pro hosty starší 15 let) v pěkných lázních Bad Leonfelden (pro hosty celodenní golf zdarma ). Hotel prošel v zimě 2023 komplexní rekonstrukcí…

3 - denní zájezd země: Rakousko
vlastní all inclusive 11.06.2023 cena od: 7 680
Luxusní golfová dovolená v Rakousku s all inclusive ubytováním v honosném wellness hotelu**** superior Falkensteiner Genuss pro dospělé (jen pro hosty starší 15 let) v pěkných lázních Bad Leonfelden (pro hosty celodenní golf zdarma). Hotel prošel v zimě 2023 komplexní rekonstrukcí. Došlo nejen ke změně jména hotelu, ale také k „posílení“ all inclusive. Nyní jsou nápoje (včetně kvalitních, místních značkových vín) podávány celodenně, nikoliv pouze k jídlu. Je to oblíbený wellness hotel s nádherným vodním světem Acquapura SPA, wellness centrem, saunami a bazény v kouzelném koutu jihovýchodní Šumavy (pod vrcholem Sternstein 1.122 m). V ceně pobytu skvělé ubytování, výborná strava, alko a nealko nápoje, vstupy do bazénů, saun, fitness a wellness centra, wifi, turistické atrakce atd. Navíc zdarma neomezené (nutno přizpůsobit obsazenosti hřiště) Green Fee na krásné 18 jamkové mistrovské golfové hřiště Mühlviertel St. Oswald. Ideální podmínky na turisticko – golfovou dovolenou, kde získáte celodenní unlimited golf skutečně absolutně zdarma. V hotelu ubytovaní rekreanti, turisté i cykloturisté, kteří golf nehrají (dělají chybu), platí stejnou cenu jako golfisté s neomezeným golfem!

Hotel leží poblíž klimatických a bahenních lázní Bad Leonfelden, cca 6 km jižně od hraničního přechodu Studánky. V okolí doslova neohraničené možnosti pro turisty, cykloturisty, houbaře a rekreanty. Golfové hřiště Mühlviertel St. Oswald (pro hosty hotelu zdarma) je vzdálené cca 25 km (krásným Pošumavím, přes romantické historické město Freistadt). Ve vzdálenosti 12 km od hotelu leží další dobře hodnocené podhorské golfové hřiště SternGartl (pro hosty hotelu sleva na Fee). V okruhu 40 km je zde dalších 6 golfových hřišť. Jen 100 km je to k nejbližším vrcholkům Alp.

Pro milovníky „vyšších hor“ doporučujeme výlety do skutečně blízkých Alp. Po 115 km především dálnicemi dojedete do známého alpského letoviska Hinterstoder s několika lanovkami, přímo pod majestátný štít Grosser Priel 2.515 m. Nedaleko je krásné golfové hřiště Windischgarsten, obklopené divukrásnými štíty a jezery. Za návštěvu stojí také pohádkové podalpské městečko Gmunden (známá zvonkohra, náměstí, přístav) na břehu kouzelného alpského jezera Traunsee, pod čarokrásným štítem Traunstein. Plavba lodí po tomto čarokrásném jezeře je nezapomenutelným zážitkem. Ve spojení s golfem to jsou celodenní výlety, pokud golf vynecháte, stačí vám na výlet delší půlden. K prohlídce vybízí také 30 km vzdálený Linec a údolí Dunaje.

Standardně lze dopoledne a poledne věnovat turistice, koupání a vycházkám. Po poledni dobrý oběd a občerstvení v hotelu. Odpoledne pak vyrazit na golf (nebo naopak). Večer po golfu Vás čeká wellness oasa, výborná večeře, skvělé nápoje a další služby luxusního hotelu. Samozřejmě golfisté s vyššími, sportovními cíli mohou na golfovém hřišti strávit mnohem více času v rámci unlimited golfu (jen nutno přizpůsobit startovní časy a organizaci obsazenosti hřiště, o víkendech obvykle nevyjde absolvovat 36 jamek). Standardní cena „obyčejného“ Fee na toto mistrovské hřiště je cca 78€, pro Vás 0 (a navíc za tu nulu můžete jít hřiště i 2x denně).

Do tohoto podhorského turistického i golfového ráje to je jen 230 km z Brna a cca 210 km z Prahy.

Délka:
muži
bílá
6.112 m (CR 72,1, SL 131)
 
žlutá
5.899 m (CR 70,7, SR 132)
ženy
černá
5.076 m (CR 71,2, SL 131)
 
červená
4.723 m (CR 68,9, SR 123)


Kouzelné, podhorské mistrovské golfové hřiště leží nedaleko středověkého města Freistadt, cca 40 km od Lince. Najdete zde jeden z nejdelších pětiparů v Evropě, 612 m dlouhá jamka č. 5. Je to pěkné a oblíbené 18 jamkové hřiště (par 72) založené v roce 1988. Pyšní se dobrými podmínkami pro hráče různé výkonosti a samozřejmě svou dlouhatánskou jamkou č. 5. Je zde také veškeré potřebné zázemí (driving range, putting, chipping).

Golfový klub SternGartl se nachází jen 11 km od lázní Bad Leonfelden. Leží v nadmořské výšce 600 metrů.
Snížené ceny Fee pro hotelové hosty (cca 40€ /Fee)

Ubytování

  • POLOHA: Hotel Falkensteiner Genuss & Wohlfühlhotel Mühlviertel ****Superior Bad Leonfelden: luxusní, lázeňský wellness hotel leží vedle lázní Bad Leonfelden pod západními výběžky Šumavy. Hotel je určen pouze pro dospělé, hosty starší 15 let.
  • VYBAVENÍ: V krásném hotelu najdete velkou restauraci, terasu, bar, nádherný vodní svět Acquapura SPA na ploše 2 500 m², jehož součástí je úžasné wellness centrum se saunovým světem (panoramatická sauna, finská sauna, bylinková sauna, parní sauna, relax místnost). Dále je zde dobře vybavené kardio-fitness centrum, krytý bazén (18 x 5m, cca 29°C), vyhřívaný venkovní bazén (12 x 5m, cca 28°C), terasa, hala s recepci a parkoviště. V celém hotelu wifi.
  • POKOJE:
  • > dvoulůžkový pokoj Superior: cca 30m², bez možnosti přistýlky, koupelna, sprcha, vana, oddělené WC, fén, manželská postel, menší sedačka, stůl, satelitní TV, wifi, minibar, trezor, župan do wellness, balkón
    > dvoulůžkový pokoj Deuxe: cca 35m², bez možnosti přistýlky, koupelna, malá vana, sprcha, oddělené WC, fén, manželská postel, sedačka, satelitní TV, stůl, wifi, minibar, trezor, župan do wellness, balkón
    > Juinior suite Superior: cca 45m², dvoulůžkový, v omezeném množství s možnosti jedné přistýlky pro juniora 15-18 let, moderní, kvalitní apartmá s odděleným obývacím a spacím prostorem. Rozkládací pohovka sloužící také jako možná přistýlka. Koupelna, sprcha, vana, oddělené WC, fén, manželská postel, sedačka, satelitní TV, stůl, wifi, minibar, kávovar, trezor, župan do wellness, balkón
    > Junior Suite DeLuxe stejná jako Suite Superior, s panoramatickými výhledy, větším balkónem a architektonicky exkluzivnějším vybavením.
  • Check-in 16.00 hod. // Check-out 10.00 hod.
  • Stravování

    All inclusive
    Nápoje v ceně během celého dne (v restauraci k jídlu a dále v baru) – výběr bílých a červených vín od renomovaných rakouských vinařů, šumivá vína, střiky, cider, Mühlviertler Obstler, pivo, džusy, nealkoholické nápoje, domácí limonády, káva & čaj (lihoviny a koktejly nejsou v all inc zahrnuty).
    7.00 – 10.30 snídaně formou bohatého bufetu s bio koutkem
    12.30 – 15.00 lehký oběd - polévky, saláty, malé občerstvení z bufetu, dezerty, nápoje
    18.30 – 21.00 výběr z několika menu o 6 chodech, případně tematický bufet (plus dezert a salátový bufet), nápoje
    15.00 – 24.00 hotelový bar
    *uvedené časy může hotel upravit

    Doprava

    Bez dopravy. Vzdálenost cca:
  • z Brna 230 km
  • z Prahy 210 km
  • z Ostravy 400 km
  • Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

    V CENĚ

    • Ubytování (ložní prádlo v ceně) - délka dle výběru
    • All inclusive - viz. popis
    • Unlimited Green Fee na mistrovské golfové hřiště Mühlviertel St. Oswald: počet nocí = počet fee (1. hra v den následujícím po příjezdu, nutno rezervovat Tee Time – časy závisí na obsazenosti a stavu hřiště / neplatí na turnaje)
    • Vstup do Aquapura wellness centra: bazény (7.00 – 22.00/středa do 23.00), sauny (10.00 – 21.00/středa do 22.00)
    • „wellness sada“ - župan, pantofle a ručníky do sauny (k zapůjčení)
    • vstup do fitness centra (pro supersportovce otevřeno 24 hodin denně)
    • WIFI ve společných prostorech a některých pokojích
    • parkování
    • DPH
    • *uvedené časy může hotel upravit

    CENA NEZAHRNUJE

    • Lázeňská taxa splatná na místě: 2€/noc/osoba
    • Pes 25€/noc (splatnost na místě)
    • 1-lůžkový pokoj není v nabídce
    • komplexní cestovní poj. včetně poj. storna (nepov. příplatek) - viz. nabídka CK
    • JEN pojištění storna (nepov. příplatek) = 3,8 % z ceny zájezdu

    PŘÍPLATKY

    • Změna termínu pobytu (ubytování mezi pátkem – nedělí)/os./noc (příplatek: 450 Kč)
    • Příplatek na Suitu Deluxe (proti ceně Suity Superior) / os. / noc (příplatek: 500 Kč)

    SLEVY

    • Slevy pro děti hotel neposkytuje.
    • "Sleva speciál 10%" pro plně platící osoby na pevném lůžku pro přihlášené do 12.4.2023, sleva se vztahuje jen pro pobyty v období 15.4.-11.6.2023. Sleva je vypsána k znovuotevření hoteu po jeho rekonstrukci. Tuto slevu není možno kombinovat s jinými sevami.
    • Sleva "stálý zákazník" pro plně platící osoby na pevném lůžku při přihlášení min. 50 dnů před odjezdem (mimo akční pobyty) - viz. podmínky CK
    Podrobnosti „Jak objednat“        termín možno přizpůsobit
    Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

    Vysvětlivky

    • COM/2: osoba v 2L COMFORT (bez možnosti přistýlky) / os.
    • DEL/2: osoba v 2L DELUXE (bez možnosti přistýlky) / os.
    • JSS/2+1: Osoba v 2-lůžkovém JUNIOR SUITE SUPERIOR (možnost 1 přistýlky) / os.
    • PŘ/3.: 3. osoba na přistýlce v junior suitě / os.

    Turistické informace

    Výhody nabídky