Golfová dovolená s trenérem - Terme 3000 - Livada Prestige *****, golf a wellness v ceně / č.3251 - CK Turista

Golfová dovolená s trenérem - Terme 3000 - Livada Prestige *****, golf a wellness v ceně / č.3251

č. 3251

Připravili jsme golfovou dovolenou v nádherném slovinském golfovém a termálním wellness letovisku , kde si nejen užijete skvělou rekreaci, ale navíc ve spolupráci s trenérem zlepšíte své golfové dovednosti. Mimo golfu určitě využijete termály a wellness v úžasném hotelu (s množstvím…

4 - denní zájezd země: Slovinsko
bez dopravy polopenze 07.08.2022 cena od: 8 780
Připravili jsme golfovou dovolenou v nádherném slovinském golfovém a termálním wellness letovisku, kde si nejen užijete skvělou rekreaci, ale navíc ve spolupráci s trenérem zlepšíte své golfové dovednosti. Mimo golfu určitě využijete termály a wellness v úžasném hotelu (s množstvím bazénů, saun, wellness centrem) ležícím jen několik metrů od skvělého golfového hřiště. Vše se nachází v sportovně turistickém komplexu s obřím termálním aquaparkem Terme 3000 v Moravských Toplicích. Své vyžití zde najdou nejen golfisté, ale také tenisté, turisté, cykloturisté a zájemci o wellness a rekreaci. Golfový trénink je zde pověstnou třešničkou na dovolenkovém dortu.

Vše „v jednom“ nabízí populární slovinské termální lázně Moravské Toplice, jež se staly nejen mezi golfisty pojmem. Vynikající mistrovské golfové hřiště Livada, krásný termální aquapark Terme 3000 s léčivou vodou, luxusní ubytování a neomezený golf. Díky výborné poloze v jižní části Panonské nížiny jsou zde výtečné golfové podmínky od začátku jara do pozdního podzimu. Vzhledem k „blízkosti“ resortu (z Ostravy cca 510 km, z Prahy 540 km) jsou zde populární též kratší pobyty. Je možno v klidu přijet již kolem 14 hodiny a po ubytování se věnovat golfu, rekreaci, nebo se jít koupat. Stejně tak se nabízí možnost v den odjezdu hrát na místním hřišti Livada, nebo si ještě užít místních termálů.

Samotné termální lázeňské a golfové letovisko Moravske Toplice je fascinující. Rekonstruovaný areál Terme 3000 nabízí 18 bazénů, peřeje, skokanský areál, obrovské tobogány (170 m, 140 m a světová atrakce „loping“) vedoucí s 22 m vysoké věže, termální bazény s léčivou vodou, protiproudem, perličkové masážní bazény a další atraktivity. V roce 2017 byl termální areál rekonstruován, dnes je ještě úžasnější. Samozřejmostí jsou kryté bazény, sauny, tenisové kurty, dětská hřiště aj. Sousední louky a park jsou rájem golfistů. Nachází se zde moderní 18 jamkové golfové hřiště otevřené roku 2005. V rámci mimořádně zvýhodněných golfových balíčků zde golfista hradí jen nepříliš vyšší cenu než golfu neholdující rekreant, ale v této ceně je unlimited Green Fee na mistrovské 18 jamkové hřiště. Zároveň jsou zde dobré možnosti na golfový trénink, který je součásti tohoto specializovaného pobytu.

V letovisku je supermarket, několik restaurací a pizzerií, lékárna, rychlé občerstvení (u bazénů), kavárny, galerie, půjčovny sportovních potřeb aj.

Pro ty, kteří golfem nežijí a chtějí si společně s golfistou užít krásnou dovolenou, čeká také bohatý program. Mírně zvlněné okolí láká turisty, cykloturisty i milovníky památek. Nedaleká maďarská pusta je vděčným cílem cykloturistů, rakouské lázně Bad Gleichenberg se zajímavým dinoparkem navštíví rodiče s dětmi. K návštěvě vybízejí také další termální lázně Ptuj s úžasným aguaparkem, golfovým hřištěm a kouzelným zámkem. Nedaleko najdete největší slovinský hrad (Grad), stojící na mohutném čedičovém vrchu. Zapomenout nelze na kostel v Bogojině projektovaný architektem Plečnikem, románskou rotundu v obci Selo, menší zoologickou zahradu v nedalekých lázních Radenci, zajímavé vodní mlýny, kostelíky a samozřejmě výborné víno a skvělou kuchyni. Výlety si zde najde každý, mnoho návštěvníků však během pobytu jen odpočívá a sportuje v obřím termálním komplexu s bazény, skluzavkami a léčivou vodou. Rekreanti si zde mohou zapůjčit kola i další sportovní vybavení. Ideální místo pro všechny, kteří mají rádi aktivní dovolenou.

18 jamkové hřiště Golf Livada
Nádherné mistrovké 18 jamkové golfové hřiště (par 72) s množstvím vodních překážek a parkovou úpravou. Jamka č. 9 o délce takřka 600 m je nejdelším 5 parem Slovinska Nabízí veškeré potřebné zázemí (driving range, putting, chipping). Vizitkou hřiště je také skutečnost, že se zde mnohokrát konalo mezinárodní mistrovství Slovinska.
Hřiště i cvičné plochy budou využity k tréninku a zlepšení golfových dovedností v rámci tohoto golfového rekreačního pobytu spojeného s kurzem golfu.

Délka:

muži

bílá: 6.236 m (CR 72.2, SR 121)

žlutá: 5.934 m (CR 70.7, SR 118)

ženy

černá 5.604 m (CR 74.5, SR 124)

červená: 5.297 m (CR 72.6, SR 120)

Score card Livada

Birdie card Livada

Ceník FEE mimo golfový balíček



Speciální golfová akce Birdie (golf extra výhodně):
Tato mimořádná specialita nabízí nadmíru luxusní ubytování s vynikající polopenzí, koupání v množství bazénů a neomezený vstup do nově zmodernizovaných termálních lázní a termálního aquaparku TERME 3000.
Pro hosty CK TURISTA neomezený unlimited golf na místním mistrovském hřišti za cca třetinovou cenu standardního Fee. Nutná je vždy rezervace TeeTime.

V CENĚ AKCE BIRDIE S TRÉNINKEM
  • Trenér golfu (současně průvodce) na místě pobytu:
    >> Seznámení s golfovým areálem
    >> 3x hra na mistrovském hřišti s trenérem (v ranních nebo dopoledních hodinách, skupiny cca 3 hráčů). Vždy 9 jamek s trenérem, dalších 9 jamek absolvuje golfista individuálně. Course management, strategie hry. Poslední hra je miniturnaj na konci pobytu.
    >> 6 lekcí na tréninkových plochách s trenérem (skupina cca 6 hráčů, 1 lekce = 50 minut)
  • Ubytování v luxusním pokoji
  • Snídaně formou mimořádně bohatého bufetu
  • Večeře bufetová (to nejlepší z regionální i mezinárodní kuchyně), v některé dny servírovaná, navíc salátový, sýrový a zákuskový bufet
  • Neomezené (unlimited) Green fee na mistrovské hřiště Livada - počet Fee odpovídá počtu nocí (nutná rezervace Tee Time)
  • Speciální léčivá termální „černá voda“ přímo v pokojové vaně (neplatí pro pokoje Classic)
  • Neomezené využívání hotelových bazénů (také v den odjezdu do 11.hodiny)
  • Neomezené využívání obřího termálního aquaparku Terme 3000 včetně skluzavek a vířivek
  • Volný vstup do excelentního hotelového saunového světa
  • Volný vstup do fitness centra
  • Hotelové župany a osušky do wellness (k zapůjčení)
  • WIFI
  • Klimatizace
  • Parkování
  • Program

    1. den: V 13.30 individuální příjezd do hotelu Livada ***** v Moravských Teplicích, kde Vás bude očekávat Váš trenér a zároveň průvodce. Ubytování a vyřízení formalit. Od 14.00 je možno využívat hotelové termální bazény a také gigantický Aguapark Terme 3000. V 16.00 setkání na drivingu, 1x úvodní lekce (lekce 50 minut) krátké hry, 1x lekce dlouhé hry + soutěž na závěr. Večeře v hotelové restauraci, podvečerní koupání a zábava.
    2. den: Po snídani mezi cca 8.30 - 9.00 začátek hry na místním mistrovském hřišti (100 m od hotelu). Trenér doprovodí 1. flajt na jamce 1 – 9, následně 2. flajt na jamce 10. – 18. Po poledni oběd v letovisku (individuálně, není v ceně pobytu), rekreace, koupání aj. 16.00 – 18.00: driving - 1x lekce hra z bunkru a rafu, 1x lekce dlouhá hra. Večeře v hotelové restauraci, individuální program.
    3. den: Po snídani v 8.30 lekce putting (putting green přímo před hotelem). Cca v 9.30 začátek hry (odpaliště jamky č.1 vzdálené od putting greenu cca 50 m) na místním golfovém hřišti. Trenér opět doprovodí flajty jako v přechozím dnu. Po poledni oběd (individuálně), rekreace, koupání aj. 17.00 – 18.00: driving - 1x lekce: dlouhá hra, videoanalýza, zhodnocení kurzu. Večeře v hotelové restauraci, individuální program
    4. den: Po snídani uvolnění pokojů („negolfisté“ mohou využít pokoj a hotelové bazény do 11.00.). Uložení zavazadel v hotelové recepci. Cca v 9.30 začátek hry na místním golfovém hřišti – závěrečný miniturnaj. Trenér opět doprovodí flajty. Po ukončení hry, kolem 14. hodiny vyhlášení turnaje (možnost využít sprchy a šatny v golfové recepci). Rozloučení s účastníky, individuální odjezd (cestou lze uskutečnit kratší návštěvu turistických atraktivit – dinopark, hrad apod.)
  • Pozn. Program tréninků je nutno přizpůsobit počasí a situaci na hřišti (případně omezením související s Covid).

  • Ubytování

  • POLOHA: Superlux hotel Livada Prestige ***** je nejluxusnější hotel v resortu. Leží v centru termálních lázních Moravské Toplice, přímo vedle jamky č.1 mistrovského golfového hřiště Livada. Před hotelem cvičný putting green. Hotel je mimořádně atraktivní, využívaný význačnými hosty. Tréninkový kemp zde měli například fotbalisté FC Chelsea.
  • VYBAVENÍ: Nepřeberný výběr lázeňských a rekreačních zařízení, šest vnitřních a venkovních bazénů, wellness centrum, velký saunový svět (království saun), fitness centrum, recepce s vstupní halou, několik barů a restaurací, piano bar. Pro hosty neomezený přístup na všechny bazény v hotelu a rekonstruovaném aguaparku TERME 3000. Přímo v hotelu golfový klub, golf shop, a další nezbytné vybavení pro golfisty.
  • POKOJE: 122 luxusních pokojů
    * Dvoulůžkový pokoj: elegantní, pohodlné pokoje, některé s možností jedné dětské přistýlky, cca 33 m2. Vybaveny dvoulůžkem o šířce 180 cm nebo oddělenými lůžky o šířce 90 cm. Je zde koupelna s vanou (možnost napouštění termální černé vody i standardní vody), sprcha, WC, psací stůl, pohovka, klimatizace, sejf, fén, satelitní TV, WIFI, minibar, balkón.
    * Jednolůžkový pokoj Econom: útulné pokoje cca 25 m2, označované jako 1 – 2 lůžkové. Vybaveny většinou manželskou postelí o šířce 150 cm, masážní sprchou (bez vany), WC, klimatizací, sejfem, fénem, sat TV, WIFI, minibarem a balkonem s výhledem do parku (na sever).
  • check in 14.00-18.00 // check out do 11.00
  • Stravování

    Polopenze:
    - snídaně formou mimořádně bohatého bufetu (7.00-11.00)
    - večeře bufetová (regionální i mezinárodní kuchyně), v některé dny servírovaná, navíc salátový, sýrový a zákuskový bufer (18.00-21.00)
    pozn.: časy se mohou měnit

    Doprava

    Bez dopravy. Vzdálenost cca:
  • z Brna 350 km
  • z Prahy 550 km
  • z Ostravy 520
  • Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

    V CENĚ

    • 3 x ubytování
    • 3 x polopenze - viz. popis
    • Trenér golfu, průvodce na místě pobytu
    • Golfový tréning - viz. popis v programu
    • Neomezené (unlimited) Green fee na mistrovské hřiště Livada - počet Fee odpovídá počtu nocí (nutná rezervace Tee Time)
    • Hotelové bazény
    • Termálního aquaparku Terme 3000 včetně skluzavek a vířivek
    • Hotelový saunový svět
    • Fitness centra
    • Hotelové župany a osušky do wellness (k zapůjčení)
    • WIFI
    • Parkování
    • Pojištění CK proti úpadku
    • DPH
    • Uskutečnění zájezdu je podmíněno přihlášením 6 plně platících osob (tj. cena s golfovým tréningem), v ostatním se postupuje dle čl.10 VOP
    • je třeba dodržovat místní aktuální epidemiologická nařízení, v rámci něhož může dojít k určitým omezením

    CENA NEZAHRNUJE

    • Turistická taxa cca 2 €/os./noc, registrační poplatek 1€/os./pobyt (splatné na místě)
    • pes není povolen
    • míčky na driving
    • obědy, nápoje
    • Pro kolektiv šesti hráčů možnost nabídnout zájezd na více nocí.
    • komplexní cestovní poj. včetně poj. storna a připoj. na covid-19 (nepov. příplatek) - viz. nabídka CK
    • Zdravotní doklady, testy aj. v případu aktuálního požadavku pro vstup do země a při návratu dle našeho MZV a úřadů navštěvované země. Tyto „budoucí“ možné náležitosti nejsou součásti ceny zájezdu/pobytu. Jejich zajištění a úhrada bude na účastníkovi.

    SLEVY

    • Slevy z ceny pro dospělé s golfem:
    • 1 dítě do 11 let s FEE a s golfovým programem na přistýlce (3.) se 2 dospělými = sleva 30%
    • 1 dítě do 14 let s FEE a s golfovým programem na přistýlce (3.) se 2 dospělými = sleva 20%
    • Slevy z ceny pro dospělé bez golfu:
    • 1 dítě do 11 let BEZ FEE a BEZ golfového programu na přistýlce (3.) se 2 dospělými = sleva 50%
    • 1 dítě do 14 let BEZ FEE a BEZ golfového programu na přistýlce (3.) se 2 dospělými = sleva 20%
    • 1 dítě do 11 let BEZ FEE a BEZ golfového programu v pokoji s 1 dospělým = sleva 20%
    • Sleva "stálý zákazník" se neuplatňuje.
    Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

    Vysvětlivky

    • 2L-TG: osoba v 2lůžkovém pokoji (včetně Fee a gaolfového tréningu) / os.
    • 1L-TG: osoba v 1-lůžkovém pokoji (včetně Fee a gaolfového tréningu) / os.
    • 2L-B: osoba v 2L pokoji (BEZ fee, BEZ trenéra) / os.
    • R-COM/2+2p.: osoba v RODINNÉM pokoji COMFORT (možnost 2 přistýlka do 14 let / min. 2+1p.) / os.

    Turistické informace

    Výhody nabídky