Golf zdarma - CK Turista

Golf zdarma

Na první pohled zcela nesmyslný nadpis. Jak by mohl být tento u velké části veřejnosti drahý sport zdarma? Kde si může zdarma zalyžovat sjezdař? Kde si zdarma zahrajete alespoň kuželky? Takže nezbývá, než podat trochu nudný důkaz.
Rakousko - Nassfeld: neomezený unlimited golf na mistrovském hřišti Nassfeld Golf zdarma, navíc jízdné na místní vysokohorské lanovky, vstupy na bazény v okolí, místní dopravu aj. také zdarma. Skvělé wellness hotely s bazény, někde dokonce all inclusive light s nápoji. Prostě pohádková golfová dovolená. Možná to zní neuvěřitelně, ale „zatím“ je to tak. Všechny podrobnosti zde: lux hotel Sonnenalpe**** s all inklusive a ultraluxusní lázeňský hotel SPA Carrinzia **** superior. Oba hotely patří do významného hotelového řetězce Falkensteiner. Ale to není vše, Falkensteiner Hotels Vám nabídne golf zdarma, spolu s perfektním ubytováním a výbornou turistickou rekreací také na Šumavě. Jedná se o extravagantní wellness hotel SPA **** v Bad Leonfeldenu.
Ovšem nabídka golfu gratis není jen z Rakouska. Také „Bavoři“ nabízejí svůj golf skutečně zdarma. Například v golf hotelu Johannehof**** pod Allgauskými Alpami. Zde je to dokonce golf zdarma na pěti okolních hřištích. V „nabídce“ jsou tři mistrovské osmnáctky a dvě rekreační, romantické devítky. To vše okořeněno úchvatným panorámatem Alp a možnostmi mnoha výletů, třeba k nedalekému Bodamskému jezeru.
V hledání golfu gratis pokračujeme, několik tipů na další sezóny máme. Jak dlouho tyto poněkud neskutečné nabídky „vydrží“ nevíme. Raději je vyzkoušet co nejdříve.
Mimo výše uvedené oblasti jsou také resorty, kde sice golf není úplně zdarma, ale v rámci golfových balíčků je nabízen za doslova nepatrnou cenu. Jedná se třeba o populární golfové paušály ve Slovinsku, v resortu Terme 3000. Zde je hodně využívaná akce „Birdie“ v superluxusním Hotelu***** Livada Prestige. Zde je unlimited golf na mistrovském hřišti Livada (pravidelně se zde konají mezinárodní mistrovství Slovinska) za „skutečně neskutečných“ cca 300 Kč.
A pro mladé golfisty jsou příležitosti ještě větší. Na mnoha hřištích hrají golfisté do 10 let (ale někde i do 12, či dokonce 14 let) úplně zdarma. O tom se lyžařům může jen zdát.